RYAN

RYAN

Ik ben 33 jaar en kom uit Toronto Canada. Samen met mijn echtgenote kochten wij een ouder appartement, dat we helemaal zelf willen opknappen. 

Mijn beroep is chef-kok. Mijn passie voor creatie is zeker ook terug te vinden in mijn gerechten. Ik hou ervan om klassieke gerechten in een nieuw jasje te steken. Ook werk ik graag samen met verse producten van het seizoen en uit eigen streek. Als ik tijd heb ben ik bezig met het kweken van mijn eigen kruiden in mijn kruidentuin. Samen met mijn vrouw houden we ervan om langs de wijngebieden te rijden in onze cabrio. Ik ben dan ook gestart met een wijnproefclub in ons restaurant The Chase.

Wij hebben een verschillende smaak van inrichten.
Omdat wij alle twee ook nog grote twijfelaars zijn, was de zoektocht naar een geschikte bank, die aan de eisen van ons beiden voldeed niet eenvoudig.  

Tijdens een bezoekje aan vrienden werden wij opeens verliefd op hun nieuwe bank. Dit was precies wat wij zochten, heel strak en super afgewerkt en bovenal heel comfortabel. Wij waren ook verrast toen wij hoorden dat de bank geproduceerd was door KOOZO, een Belgisch meubelmerk dat nog niet zolang gestart was op de Canadese markt.

Wat een opluchting, we hadden dadelijk onze perfecte ROOMMATE gevonden!

 

Share on Facebook