KYLIE

KYLIE

Ik ben 25 jaar en woon in Oostkamp op enkele kilometers van het pittoreske Brugge. Samen met twee vriendinnen huur ik er een huisje.  Mijn beroep is goudsmid, daarom hebben we de kelder omgebouwd tot een atelier. Passie voor creatie staat centraal in mijn ontwerpen. Elk juweel wordt volledig met de hand gemaakt. Ik droom ervan om ooit mijn eigen winkeltje te hebben in hartje Brugge.  Voorlopig maak ik enkel juwelen op aanvraag. Mijn inspiratie haal ik uit mijn vele reizen.
Ik ben een echte globetrotter. Machu Picchu, Peru is mijn volgende bestemming. Naast reizen kan ik ook enorm genieten van lekker eten.  Koken is pure ontspanning voor mij, tot grote vreugde van mijn huisgenoten. Ik heb geen auto en verplaats mij zoveel mogelijk met de fiets. Tijdens deze fietstochtjes kan ik enorm opgaan in wat er zich rondom mij afspeelt.  Ook hier vind ik veel nieuwe inspiratie. Toen we introkken in ons huis hebben we zeer veel meubels van ouders en vrienden gekregen
Maar niemand van ons had een zitbank.
Dus gingen we op zoek naar een geschikte bank, die aan de eisen van ons alle drie voldeed.
Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook omdat we als drie pas afgestudeerden een beperkter budget hadden. We zijn enkele meubelwinkels gaan bezoeken en werden alle drie verliefd op het Belgische merk KOOZO. Verder zoeken moest niet meer, we hadden onze tijdloze design bank gevonden.

 

Share on Facebook